Rudá růže

Rudá růže

Anotace: Růže patří mezi nejkrásnější květiny.

Královnou květin je růže,
její krása za to může.

K nebi vzpříma vzhlíží,
příjemná vůně se kolem plíží.

Když poupátko rozvine se,
hezký květ ukáže se.

Různé barvy má,
nejhezčí je tmavě červená.

Růže je jako číše vína,
pro obdivovatele je jediná.

Darujte rudou růžičku,
odměnou bude úsměv na líčku.

Rudá růže je nádherná,
květinová královna.
Autor Jarka, 26.04.2009
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí