Balada

Balada

Anotace: Oslava zdejší přírody.

Na poli spatřuji řepku,
mám z toho pěknou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
byl bych v depresi ještě více.

V sobě spatřuji řepku,
mám z toho nádhernou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
byl bych v depresi ještě více.

V sobě spatřuji depku,
mám z toho strhující depku.
Kdyby tam byla pšenice,
měl bych ji hlubokou ještě více.

Na poli špatřuji depku,
mám z toho neustálou depku.
Kdyby tam byla pšenice,
měl bych ji nepřetržitou ještě více.
Autor ludmil, 10.05.2009
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím,tadyta je na mě moc infantilní....(jen názor)

17.05.2009 20:20:00 | Kávový Poutník

to je ještě lepší

10.05.2009 15:12:00 | Radek.oslov.Šafárik

To se nedivím. :) Žlutá zabíjí.

10.05.2009 14:47:00 | ludmil

Prej v pokojích žlutě malovaných pláčí děti víc, než normálně...

10.05.2009 14:43:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí