Roční bdobí

Roční bdobí

Anotace: O smutných i veselích dnech ročních období.

Když jaro probouzí se
po dlouhé zimě.
Rok začíná slibně,
když sníh začne tát.
V tu cvíli odhoď starosti
a hledej někoho,
kdo tě bude mít rád.

Letní dny jsou slunečné
sny se stávají skutečné.
Do bázénu skočit
a ve vodě se smočit.
Když léto klepe na vrátka:
"otevřete kůzlátka".

Podzimní dny jsou smutné,
listy na hlavu mi padají
a stromy tiše šeptají,
mám pocit že se na mě dívají.
Na co se mě zeptají?
Je tohle nutné?

Zima je bílá
ze sněhu stavěná.
Mně ubívá síla,
jsem oslabená.
A však Zima to je pěkné období.
Sice studí,
ale to nás probudí.
Autor tereka111, 11.05.2009
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Aliklat, terca111
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle roční období,
co přinesou zas? No kdo ví.

07.08.2009 00:23:00 | Aliklat

Je to trochu takové odrbané, dětinské, ale jinak ok...

12.05.2009 12:32:00 | TheTruffle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí