lysohlavy

lysohlavy

Anotace: houbařská i když ještě nezačala sezóna

Vo půl čtvrtý
vždy po práci
za městem v lese u zastávky
scházejí se hašišáci
vokusujou lysohlávky

Dlouhý mastný vlasy
bloudí po lesích
ze stromoví řinčí smích
houpají se na větvích

Veselo je veselo
to se dřív tak nesmělo
kousni taky Marcelo
hoď si úsměv pod čelo

Houbařina to je psina
bez košíků v kapradí
vzornej táta vezme syna
a pak spolu dovádí

Veselo je veselo
ten náš les je bál
taky by mně mrzelo
kdybych nesbíral.
Autor zenge, 20.05.2009
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, raďo, okapovaroura, Shnecek, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí