Otavy

Otavy

Anotace: Sekáme otavy, pro nezasvěcené, druhou trávu

Sbírka: Příroda

Otavy

Dělají se otavy!
Než dojedeš do Prahy
Musíš píci pokosit,
Aby se mohla sušit.

Za rozbřesku obracíš
Nato ani nesvačíš
A už skuluješ.
Na pivo jdeš.

Za dva dny je to k tomu
Balíkuješ fadronu.
Odvážíš pak traktorem
Rychle, snad nezmoknem.

Večer pak oddechneš si
Do žní je času dosti
Máme hotovo tak spočnem
Zítra nevíme, co si počnem
Autor v.hercik, 13.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u nás na to mají motory,nic nesuší nebalí na šmelc to rozválí

13.07.2009 19:58:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí