Léto

Léto

Anotace: :)

Slunce něžně mou tvář hladí,
studený drink horký krk chladí.
Nač sedět doma, nejít ven
a neplnit si žhavý letní sen?

Vždyť letní nálada k tomu svádí,
obzvlášť když ostatní u vody řádí.
Veselé úsměvy, na pití co chvíle pozvání
a pak ten jeden, co každý rok mě uhání.

Nesmí chybět ani tábor v lese,
kde se všechno okolo třese.
Večerní relaxace na uklidnění naši duše,
„Vedoucí se mají,“ řeknou děti suše.

Léto je velkou inspirací ženských básníků,
neboť po světě běhá tolik volných mladíků…
Ala pak stačí ten správný jeden jediný,
aby si člověk užil letní prázdniny.
Autor Wyrda, 26.07.2009
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí