ekologicka

ekologicka

Anotace: o cloveku a prirode

pod javorem svým ustlal jsem si na listí

ležím jen se dívám jak tam ve větvích slavík zpívá

zpívá tu svou zamilovanou a v trávě cvrček na houslích

na louce býk svou basu vložil a vítr činely zvonil

ležím klidně dál nehybně poslouchám

vzpomínám když táta mě sem vodíval rozjímat

déšť v očích má každý kdo to zná

ten pocit zpříznění ta hudba mi do duše vrývá

pocit že tu nejsem sám

o Javoru svém budu dětem vyprávět

o lásce i krásné symfonii kterou skýtá svět

můžeme dál s vervou přestírat

že se nás to vůbec netýká

však i slavík to dobře tuší

že lidé jsou k světu hluší
Autor tcbtp, 14.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené,a dobře napsané

14.08.2009 12:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí