Dušičková

Dušičková

Anotace: V rámci listopadové atmosféry.

Podzim života a jaro smrti,
klouzavým staccatem mlha se směje,
plamínky svíček pařátem drtí.
Toulavý umrlec už se neohřeje.

Ve vzduchu těžkne kostelní vůně,
protkaná valčíkem deště a sněhu.
Listí po peřinou smrtelně stůně,
tisknouc se k matce, lá koloběhu.

Podzime kouzelný, vyzvi mne k tanci!
Prošoupem střevíce posledníkrát,
pro těch pár zbytečných chvilek a šancí.
Ulož mne ke spánku a sám už běž spát.
Autor Rovena, 12.11.2009
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, danav, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obě se náramně povedly.

12.11.2009 18:34:00 | Psavec

líbí obě!

12.11.2009 16:58:00 | hašlerka

je to tam ten podzimní splín
ST

12.11.2009 15:11:00 | Mbonita

Líbí i ta předchozí...

12.11.2009 14:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí