A listí vadne

A listí vadne

Anotace: Indispozice

A listí padá
a listí vadne
a já vadnu s ním
a holé větve a bílé nebe
a ten těžký sníh
a začal mráz a to zebe
a zamrzl i smích
a na co ještě stěžovat si
a proč po létě snít
a po létě přijde podzim
a pak zase zima
a protože je to kolotoč
přišla za mnou rýma
Autor jaroslava anna, 16.11.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Sleepwalker, Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čverroční období... koloběh života...

22.11.2009 19:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí