Lesní zámek

Lesní zámek

Anotace: pohádkové;)

Kdesi v dáli,
v lesu hlubokém
černí koni ržáli
celým svým hrdlem.

Tam byl lesní zámek.
Tam tma hustá byla,
občas zavál vánek,
lucerna slabě svítila.

Zlá paní tam žila
v černém hábitu,
náš osud pepřila
a do hlav milión citů.

Mravenci tam hnili zaživa,
duchové na dveře klepaly,
všude jen temná zdiva,
co se vzduchem skřípaly.

Nikde ani živáčka,
jen plno hukotu,
ta žena zabijačka
našich životů.
Autor Jiná, 17.11.2009
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí