"Chladná"

"Chladná"

Anotace: Chladné psaní z chladného srdce.

Nademnou otevřená obloha,
tělo uložené v chladu.
Už neobracím se na Boha,
více nepozvednu hlavu.
Jen pozoruji spoustu hvězd,
kochám se jejich krásou.
Měsíc v úplňku začal kvést,
mé oči se vším jen pasou.
Sic víčka pomalu těžknou,
ta krása mi v srdci zůstane.
S myšlenkou na lásku věčnou,
v tichosti vše ustane.
Autor Solitude, 19.11.2009
Přečteno 313x
Tipy 28
Poslední tipující: Gabrielle, ewon, Quigleika, PrinceznaHeliovýchbalonků, 6thSun, Sleepwalker, hašlerka, labuť, zlomený a nanicovatý -__-, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za noci jasné, venku stát a dívat se na hvězdné nebe je jedna z mnoha krás...

23.11.2009 08:07:00 | NikitaNikaT.

Fajn, něco mě utěšilo a líp se mi jde na polštář.

19.11.2009 23:31:00 | Liv

pěkně napsaná ST.

19.11.2009 22:36:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí