Vuřt v masce - coververze na báseň Nomada (Smrt lásce)

Vuřt v masce - coververze na báseň Nomada (Smrt lásce)

Anotace: 5 odpoledne, nedá se to žrát, musím se z toho vyblít, tak tady je výsledek.

Malý vuřt ať peče se v peci,
zkusím do něj nožem bodnout.
Šťáva ven už začíná téci,
až tam, kam nelze dohlédnout.

Před žárem ohně oči přivírám,
je tam sám, zkroucený a…sám,
pomalu na krajích se rozevírá,
je to vlastně salám.
Mám z toho vrásky na čele,
kam šel ten vuřt tak vesele?
Místo špejle jen tenká niťa,
asi ho to táhlo ven, prevíťa.

Příšera malinká, chlupatá
pomalu k troubě se blíží,
slintá mi na kolena,
je to fena Helena.
Tři zuby v hubě jakžtakž drží,
bolest do pravé pracky,
asi šlápla na kovové hacky…a carky.

Celá bolavá teď na podlaze leží,
chtěla ten salám, o to tu běží,
dal jsem jí obvaz, náplast a kapky,
teď musí chroupat jen suché patky.

Hlupačka hloupá, myslela na sebe,
málem se nechtěně dostala do nebe.
Teď bude žrát jen morkovou kost,
salámů má už navždy dost.
Autor verupka, 28.11.2009
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí