Taky zima

Taky zima

Anotace: ...:-)

Někdy je zima trochu jiná
nezebe
taky neustýlá
do krajek sněhových
Koketně mění barevné šaty
a bílé vlečky
na vlhké paty
lepí jak stín
Zcuchané vlasy
červeně září
z jeřabin barva
odtéká
Blátivou cestou
do Vánoc míří
ukrytá ve tmě
nespěchá...
Autor Early Riser 1, 02.12.2009
Přečteno 687x
Tipy 3
Poslední tipující: chroust17, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí