Pavouk

Pavouk

Anotace: prostě pavouk

Nitka s nitkou propojí se
v kytkách plných slunce
síť zákeřná uplete se
k polapení žvance
slabý signál rozhodne
o smrti malé mušky
pavouk rychle zasáhne
jak krutá střela z pušky
Autor deleite, 31.12.2009
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí