Padá, padá, padá

Padá, padá, padá

Anotace: vločka za vločkou

V peřině bílé
tichá jsou přání
pod světlem lamp
zní koní ržání.

Rolničky cinkají
v dlouhých nocích
tvůj milý úsměv
ztrácí se v krocích.

Vločky si dávno
přednost nedají
vždyť kouzlo dopadu
ještě neznají.

Podvedeš přírodu
půjčíš ji snář
v hromadách sněhu
sluneční zář.

Ledové království
rampouchy tekou
na duši prázdno
něhy pod dekou.

Do rána vločky
změní se v květy
jak šťastná loučení
na konci věty.
Autor Čoki, 09.01.2010
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, Holis, stravla, Psavec, harmony, hašlerka, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí ST

09.01.2010 19:30:00 | stravla

Hezky tady nasněžila.

09.01.2010 18:57:00 | Psavec

hezká vločková st.

09.01.2010 17:40:00 | harmony

Padá,padá,padá a padá
vločka ti za límec sedá
co tam asi hledá?
Prý trochu tepla,
byla bláhová...

09.01.2010 13:18:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí