TRAVIČKA

TRAVIČKA

Anotace: :P

Zelená se tráva,
jako v létě bez.
Jenom jedna zmála,
co překračuje mez.

Láká listím střapatým,
jak „javorová pila“
a nechává mě vysmátým.
Už není, ale byla!

Velkou larvu ubalím,
celej jeden gramík.
Pak to všechno vyhulím
a bude ze mě maník

V krvi THC mě hřeje.
A už jsou tu! Haluze!
Z okna santa claus se směje!
Leč je to jen iluze...
Autor Peky, 07.12.2005
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...

24.10.2006 21:08:00 | Kailiana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí