Nejlepší rádce.

Nejlepší rádce.

Anotace: NOU KOMENT.

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Šel básník a v duchu rozjímal,
co barev,je na tom světě,
tu krásu by snad nenamíchal,
žádný malíř na svoji paletě.

To umí jen sama příroda,
sebe si takhle zkrášlit,
básník si řekl-je škoda,
že ani já,neumím ji vybásnit.

Pak ale přesto pero vzal,
verš k verši začal řadit,
když nevěděl jak psal by dál,
se srdcem svým počal se radit.

Srdce to vždy Vám napoví,
když rady si nevíte,
pak stejně tak jako příroda,
si život i Vy zkrášlíte.
Autor jozífek, 17.02.2010
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elza511, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi líbí:)Mám osobní přání - piš dál.Těším se na další milá písmenka:)Ilona

27.02.2010 19:27:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí