Sahara

Sahara

Anotace: Nemilosrdná poušť...

Kapky padají extrémní rychlostí,
jsou pro všechny velkou radostí.

Život a vláha už tu je,
Sahara ji však rychle stravuje.

Žhavý písek už se chvěje,
jak cítí, že se déšť už leje.

Ubírá život, zabíjí rychle,
proto vše živé umírá v pekle.

Nesnesitelné horko vybruje vzduchem,
plameny stravují vše kol a kolem...
Autor Notturna, 19.03.2010
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Coriwen, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to špatný, dávej si pozor na rytmus.

27.03.2011 18:35:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí