Měsíční korona

Měsíční korona

Anotace: ...

Měsíční korona
v očích jim září
leskne se tajemně
v jejich stáří

Krátery měsíční
mají na duši
Život jejich tělu
dávno již nesluší

Strašlivý jekot
vzpomínek dávných
zrcadlí se v očích
starších než starých


Vlci už volají
své bratry dávné -
ty, z nichž
vlkodlak se stane…
Autor Chašmodský, 27.04.2010
Přečteno 416x
Tipy 21
Poslední tipující: E., Fighting Dreamer, ilona, strašidýlko-střapatý, hašlerka, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlci už volají
své bratry dávné -
ty, z nichž
vlkodlak se stane…...zajímavé zakončení ST

27.04.2010 12:06:00 | xoxoxo

Závěr neočekáváný, ale mile překvapující. ST!

27.04.2010 10:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí