Páté roční období

Páté roční období

Anotace: Tuto báseň jsem zařadil do rubriky roční období, a tímto se omlouvám se stvořiteli. Doufám, že to vezme tak, že na rozdíl od těch jeho čtyřech, se toto období většinou výrazně nevyvede.

Volební

Ostřílen sliby všech možných politiků,
ať už jim navzdory a nebo pro radost,
chodívám v keckách a vytahaném triku,
i jenom tak, zažívám dobra dost.

Svou hlavu na jedno použití
proti vší logice, dál používám sám.
i kdyby slíbili mi nejzazší konec žití
nad žádným z jejich slibů nikdy nejásám.

Nesnáším píseň: Neberte nám starou víru,
tu co jsem měl, si může, beze všeho, kdo chce
klidně vzít,
Já chci mít denně novou, vzdušnou, jako díry v sýru.
A v keckách a triku, a kde chci já, a jen a pouze tam.
Jak ze studánky, čistou vodu pít.
Autor mig, 03.05.2010
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí