O horách

O horách

Anotace: ab

O horách

Neumím říct to bez rýmů
Tak jak kapesník na rýmu
Je potřebuji mít..

Byl jsem zas jednou na horách
A dostal jsem tam hrozný strach
Že nemám pro co žít

V té výšce alpských kamenů
Sotva jsem vylez nahoru
Chyběla síla, dech

Dolů jen ztěžka na lyžích
Už mě to ale netíží
Život je totiž
…o lidech
Autor trentatre, 08.05.2010
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je totiž o lidech
Culík slyší Tvůj smutný vzdech
hory radost přináší
i když duši tíží závaží
culíky
k Tobě přiváží
na modrou desku doráží:-)))

08.05.2010 19:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí