Plošina

Plošina

Anotace: ab

Plošina

Šediny věků hřejí svět
I bez ropy lze obletět
Zem a vidět všechno z výšky

Leč na kůžičky není čas
Jestlipak skvrnu vidělas
A nezakryté stříšky…

Trochu mne mrzí že je to
Tak nahnuté s tou planetou
Kterou si každý v sobě nesem

Šediny místo moudrosti
Znamením jsou spíš starostí
A smrt je temným lesem…
Autor trentatre, 09.05.2010
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí