Posvátný motýlí strom

Posvátný motýlí strom

Anotace: Ach strome náš..

Tam kde končí svět,
tam kam oko nedohlédne stojí on..
Ten co drží rovnováhu celičkého světa,
posvátný to života strom..

Je krásný a obrovský,
plný života a dokonale obrostlý.
Je to svět maličkých světýlek..
Každý jeho lístek pamatuje prozření,
co oheň ve vodu a vodu v oheň promění,
ty jsi má stromová víla a já obyčejný motýlek..

Když poprvé vyšlo slunce,
a poprvé přišla noc..
Když první kapky raní rosy ukázaly svojí moc..
Už v tu dobu tady stál..
Je to on kdo vdechnul život do našeho světa,
je to on kdo život mě i tobě dal..

Koruna nám je naším domovem,
místem kde jsme doma.
Místem kde neexistuje slovo jako strach..
Zde se rodí malé hvězdy,
zde se zrodil i hvězdný prach..
Autor JakobaA, 15.05.2010
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomnělo mi to Avatar...

15.05.2010 20:25:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí