Časně..

Časně..

Anotace: .. poránu

Časně poránu u bystrcké Billy
tlampač kdes od Prýglu nestejné síly
v ovzduší ve vánku časem se ztrácel
aby se zesílen zpět ke mně vracel
od Kozí horky nad hladinou vody
přes uši k srdci - tak u mne to chodí
když začne regata, já nemám stání
budím se v půlčtvrté hodině ranní
takhle i včera u přehrady v Brně
na v syté zeleni svěžích vod skvrně
s posádkou štíhlé se veslice šinou
očima hladím je, žádnou neminou
šplouchání vesel je z prastarých zvuků
z těch nejšlechetnějších pro lidskou ruku
kterak je líbivé k poslechu taky
miluju veslice, čluny, kajaky..
Autor Petbab, 23.05.2010
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Psavec, Jiná, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošinku voní létem:)

23.05.2010 18:29:00 | Jiná

Na prýglu poránu krásně..
A večer?Ty ohňostroje,
paráda...
ST..

23.05.2010 13:38:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí