myšlenky

myšlenky

Anotace: radši nemyslet..

rané vstávání
náročné po mém spaní
jak si mám odpočinout?

snažímse nemyslet,
prázdno zamillovanosti
někdo jiný jeho srdce obývá
kdo má víc? mám něco jiného,
i to lze ztratit, tak nebýb bláhový
jen někomu bych dala...city
nedám nic jiného a budu jej trápit
dívám se na svět z té špatné stránky
chci se bavit a přehlušit ten tichý křik z mé duše
Autor Meriel, 21.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Monica., BARBYE, Skalsky Pavel, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raději nemyslet, koho vlastně tr(á)píš?

Hm, něco ti to přece jen musí dávat, když v tom stave zůstáváš.

Přeji hezčí den, než některé ty myšlenky ...

http://www.youtube.com/watch?v=u4c1woKwjWw

21.06.2010 08:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí