Jeřabinoví snoubenci

Jeřabinoví snoubenci

Anotace: milované stromy..

Stojí snoubenci u cesty
ze stráně se dívají
Doteky lehce šelestí
Zeleným lístkem šimráš ji
a lesním šeptem odpoví

Mladé kmeny se proplétají
Chráníš ji a ona tebe
Letokruhy přirůstají
s láskou živá krása vede
i kořenem stromovým

Splývají poutem lýkovým
tvoji kůru něžně hladí
Rozdává mízu přijímá stín
Až koncem léta život barví
nenápadným rděním jeřabin
Autor J's .., 06.08.2010
Přečteno 288x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Niky88, Mbonita, Krahujec, hanele m., Jiná, ta.cupka., Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přírodní lyriku miluju
ST

06.08.2010 21:54:00 | Mbonita

nádherná, podbarvená poetickým pohledem poetické duše

06.08.2010 12:59:00 | Romana Šamanka Ladyloba

st

06.08.2010 12:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí