Přišel?

Přišel?

Anotace: ..v srpnu?

Povídala holčička, když šla kolem nás,
to je mi teda záhada,
tuze podivil se její hlas,
vždyť to už tak vypadá
jakoby tu podzim byl zas!

Listí choulilo se do klubíčka,
s vánkem šustivá zpěvohra
a stále nechápavě ta holčička
uvěřit svým očím nemohla.

Tak on už fakt přišel?

Skoro všichni zlatavě hnědí,
zkroucení v tanečním víru,
odlehčeně vlají
při tónech větrného klavíru,
nebój, oni dobře vědí,
kdy na cestu vyrazit mají.

A víš ty,
oni už možná
už vážně vyrazili…
Autor Jiná, 19.08.2010
Přečteno 326x
Tipy 12
Poslední tipující: JohnyD., Tomáš Přidal, malá slečna, Psavec, Květka Š., WAYWARD, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy mi to připadá podzimně.

19.08.2010 23:18:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí