Abonenti

Abonenti

Anotace: ...

Každým rokem je vyprodáno
usedají neslyšně na svá místa
tak jak je po staletí dáno

Majitel zůstává nahý stát
nestydí se jako dívky
když z ramen jim poslední
kousek šatu na zem spad

Zatím co ty dívky spí
a nechají si zdát o lásce
brouzdá se noční chodec v parku
při pozdní procházce

Necítí podzimní chlad
má to barevné listí stromů
tak jako dívky rád
Autor oběžnice, 29.09.2010
Přečteno 266x
Tipy 18
Poslední tipující: WhiteSkull, j.c., Sweet KiWi, vodnař, Calië, hašlerka, labuť, malá slečna, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

divný chodec v žití parku
listím přikryt, bez šatů
do dlaně další vepsal čárku
a v sněžnou vstoupil komnatu
***
Jiří senior

29.09.2010 15:48:00 | j.c.

Líbí se mi pojetí,paralela na lidská podobenství
je to dobrý text a věřím,že budou ještě lepší.

29.09.2010 14:40:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí