Milovaný podzime

Milovaný podzime

Anotace: O mém milovaném podzimu.

Sbírka: Korálky z Peckovska

Léto už pomalu své žezlo skládá
podzimu pozvolna náleží vláda
Už vaří si mlhu v každičké kotlině
létu se vysmívá a tváří se nevinně

Ach podzime vábivý,marnivý...
Ty barvíš listy a já musím na dříví
Chladná jsou rána tvá,večery studené
ptáci se houfují,chlad k moři je vyžene

Ach milovaný podzime...
Tvé kouzlo je mámivé...

Já s tebou nevěry se dopouštím
Co chvíli svůj domov opouštím

Abych užila si krásu tvojí
než položím na záhony chvojí
Abych načichla tvou vůní ještě
než přijdou plískanice, mlhy, deště
Autor ada.cat, 08.10.2010
Přečteno 469x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Beskydka, danav, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná,moc pěkně napsaná.

08.10.2010 11:36:00 | CULIKATÁ

překrásné podání o podzimu..má své barevné kouzlo ST!

08.10.2010 11:03:00 | xoxoxo

Hezká pochvala podzimu... :o)

08.10.2010 10:56:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí