Pozdim

Pozdim

Anotace: Nebylo co dělat v parku po škole...

Tráva bledne, listí padá,
sychravé je počasí,
Podzim po nás zase sahá,
léto mu už nestačí.

Noc nám roste, den se krátí,
delší bývá černá tma,
do teplých krajů se vrací ptáci,
užívat si zas tepla.

Melancholicky naladění,
lidé všude kolem jsou,
rutinou denní zabavení,
zamračení, svou cestou jdou.

V parku sedím, přemýšlím,
Podzim na mne dolehnul,
další verše vymýšlím,
zvolna jsem mu podlehnul.
Autor Jean Ringo, 08.10.2010
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Pétík, Gabrielle, harmony, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné st.

08.10.2010 16:39:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí