Návrat

Návrat

Anotace: návrat strýce Podzima a tety Zimy

Jak ubývá dnů,
mě přibývá smutku.
Brzy dorazí strýc podzim a teta zima.
Odložím šaty a se zvláštním pocitem u srdce
uchopím zimní kabát.
Listí opadá,
pozdní sklizeň ulehne ke spánku ve stodolách
a na krajinu dopadne chlad.
Je konec léta,
co ubývá dnů,
mě přibývá smutku.
Autor Beskydka, 08.10.2010
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, patrikus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí