O ovečce

O ovečce

Anotace: jak to tedy bylo ...

Vidí ovce kamarádku,
Už ji holku vedou
Přes dvoreček na zahrádku
Poskakuje s dědou.

Pěkně sis tu se mnou žila
Ne abyses prala,
To máš zato moje milá
Žes tak krásně žrala.

Povídá jí děda,
Vytáhne nůž,
Už, už , už …
Je pryč mrcha,
Běda!

Dýchá a běží do lesů,
od teď chce žít sama.
Křičí “dědo, tohle nesnesu,
říkals, že jsem dáma."
Autor Skrat, 12.10.2010
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí