Romance plískanic

Romance plískanic

Anotace: Všechny ty večery a rána ... :)

Ty noci a rána
Dávají víc než se zdá
Ranní vůně kávy a syrovost listí

Topí se v kostce cukru
Nasáklá vůněmi
Zavřela dveře,zavázala je pentlemi

Za úsměvem odečtená bolest
Duše co se rozevírá jako květ
Ve třpytu světel

V Hebvábném kabátě samoty
Schovává tvář za černými brýlemi
Pocit prokřehlosti a bláznoství
Klubíčko vlny si tvoří

Roztékající se barvy na tranzistor
Přibližuje se nečekaně blíž ve zlomu
Je divoženka plískanic a on pán hromů
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 12.10.2010
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí