Podzimní zpráva

Podzimní zpráva

Anotace: Můj milovaný podzim, se kterým se velmi nerada loučím

Sbírka: Korálky z Peckovska

Podzimní zprávu posílám po vánku
maličké víly já ukládám ke spánku
Spát budou klidně v postýlkách na mechu
po taneční sezóně zaslouží oddechu

Podzimní zprávu po vánku posílám
ve skalách drakům hlavičky hladívám
Na podzim dráčci do slují ulehnou
těším se na jaro až zase vylétnou

Posílám po vánku zprávu podzimní
lesy se před zimou úplně vylidní
V chaloupce pod jalovcem spí už broučků rodina
vlády se ujímá královna Kristýna
Autor ada.cat, 15.10.2010
Přečteno 556x
Tipy 11
Poslední tipující: Calië, Psavec, Květka Š., malá slečna, Gabrielle, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je taky moc pěkná..st.

15.10.2010 18:53:00 | Květka Š.

Hezoučká.

15.10.2010 16:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí