Milenka Mohamedova

Milenka Mohamedova

Anotace: pouto

Jsem z tebe rozbušený

Za cípem jsi mechová

V mlze i žáru jsi bledá

Pod prsty kámen (b)roušený



Prostři svá bedra z mechu

Smolný tichý dech věj

V přílivu oparu závoje

Stůj u mě do posledního dechu



Kamenná děvo vřelá

Hýčkej mě, poutej mě

Chci hlavu mít v oblacích

Leč vzpírej se mi celá



V ledu i žáru tě hladím

Spím s tebou, rozjímám

Zkrápím tě potem, krví

Na tvé sestry pak hledím



Kráčejíce léta po tobě, děvenko

- zavlažuj dále mou mysl

jsi mou levou, mou pravou

tou pravou dělohou tenkou
Autor Mladý pán P., 26.10.2010
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, Petr Payne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=L2osmX_6RBA

26.10.2010 23:21:00 | J sh' T r' k

Tomu říkám nářez! (a nejen Šunkový;)

26.10.2010 18:08:00 | Petr Payne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí