Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

Lampy v tělech prosvětlují okamžiky
lampičky v očích ukazují cestu
když je zavátá listím
žlutým, červeným
zelený lak došel

Jdu a hledám v ulicích
nacházím domy
a hračky ztracených dětí
a ztracené děti

Podzimní milenci přikryjí mlhou první dotyk
"Jé, promiň, já tě neviděl"
dokud se červenají

Bojím se sněhu, zpívá meluzína v topení
Já se bojím tmy, když zhasnou lampičky v očích
Autor Sapfó, 12.11.2010
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: Actafool, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí