Slunce a zimní večery

Slunce a zimní večery

Anotace: ...

Slunce, ta žhavá koule dobrých nálad
a letních rozpálených večerů a našich těl...
Slunce, ten žár spalující, křik dětí,
tulení milenců a tanec včel...
Slunce, to klanění květů, to obilí zrání
a matek v něm...
Slunce nám do památníku života dobrovolně píše
- naše omyly, sladkosti a etapy žití...
Rozzáří naše životy jako světluška,
abychom si mohli posvítit na cestu,
až bude tma zimních večerů,
deprese na cestách,
auta na rozblácených silnicích
a agrese v nás...
Slunce, už zhaslo, blíží se zima,
už je čas...
Autor Mersii, 17.11.2010
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji kapičko...já jsem sluníčková a tohle mlhavé a sychravé počasí je úmorné...chtěla bych být takový smíšek jako šuměnka.

17.11.2010 20:18:00 | Mersii

Ještě že se můžem těšit, že se nám vrátí a s ním vše o čem tak hezky píšeš.

17.11.2010 20:07:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí