Podzim

Podzim

Anotace: tak krásně melancholické roční období

Vichr už ze stromů listí orval,
oblohu tíží závaží šedivá,
přichází podzim ač ho nikdo nezval,
zelenou z listů vyhání okrová.

Laskavé slunce teď vystřídá paní nemilá,
bouře truchlivá,
která přichází
aby mě rozbila.
Autor Krapet, 29.11.2010
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Martin Švarc, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí