Růžovky a ryby

Růžovky a ryby

Anotace: ...

Našel jsem si dívku krásnou,
všichni chlapi jenom žasnou,
Lila botky, blonde kštice,
rudé rety, co chtít více.

Ráda módu, salón krásy,
masáž, péči o své řasy,
já zas pivo, ryby, lesy,
milujem se, zvykneme si.

Vymyslel jsem skvělý výlet,
Lila po něm bude šílet,
veřír pijem vinné střiky,
říkám, půjdem chytat štiky.

Kapry, cejny chytnem taky,
když růžovou změníš v khaki,
Oblečeš si teplákovku,
hned budem hrát přesilovku.

Brodíme se ráno blátem,
za kapříkem, za candátem,
já holinky ona jehly,
oba dva jsme celkem zkřehlí.

Říkám sáhni pro konzervu,
naber hrstku moučných červů,
hoď je pěkně na hladinu,
já si zatím odpočinu.

Lila říká, jak pak nato?
Ukaž mi to prosím, zlato.
Já jsem strašně nešikovná.
Ta holka je ale skromná!

Tisknu ji a jemně hladím,
trpělivě dále radím.
Takhle pěkně na háčky,
napichuj mi hnojáčky.

Nečekal jsem, co se stane,
že tak milá rychle vstane,
a vše skončí marnou snahou,
když mě pošle za nástrahou.
Autor Skrat, 07.02.2011
Přečteno 443x
Tipy 21
Poslední tipující: Sladkalu, Anjesis, Danger, hašlerka, šuměnka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, divoska_jaja, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se culím od ucha k uchu...ST

09.02.2011 20:18:00 | Sladkalu

i mě jsi rozesmál
a z plna hrdla k tomu
a pokud se ten příběh stal
"pak skvělé" u sta hromů :D

07.02.2011 15:45:00 | šuměnka

:-)))

07.02.2011 14:38:00 | CULIKATÁ

hihihi :-)

07.02.2011 10:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Na takovou nástrahu jste pak museli chytit nejmíň žraloka. :-D

07.02.2011 08:48:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí