Jaro

Jaro

Anotace: spíš pro děti.. =)

Vnímám ten nádherný čas,
když do Česka přijde jaro zas.
Jaro se hlasí blesky a hromy,
začínají rozkvétat různé stromy
a ostatní barevné květiny..
Jarní čas je zkrátka jiný.
Každý i toho, koho nezná, zdraví,
na polích skotačí zajíčci hraví
a ptáčkové zpívají písničky
pro nás, stromy i kytičky-
-no a ten jejich sladký hlas
zpříjemní nám všem jarní čas..
Zkrátka když po zimě přijde jaro,
je to jako by se všechno smálo.
Autor Cataliina, 10.02.2011
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí