Zima

Zima

Anotace: Z-z-z-z-zima =)

Zima už je vážně vlezlá.
Ze školy přicházím zmrzlá,
na ledě se potácím,
čepice non-stop ztrácím-
-zůstávají v jednom kuse
v metru nebo v autobuse.
Zimní čas je trochu jiný
v tom, že nekvetou květiny.
Až sníh roztávat bude,
tak bláto bude všude..
Zapomeňme na mouchy-
na střechách jsou rampouchy,
zasněžená je zahrada..
Naštěstí sníh už nepadá.
Nepadá vůbec.. Dobře ví, proč ne-
-nechce být součástí té zimy věčné.
Letos zima krutá je-
-sníh trvá.. A netaje.
Slunce necce vylézt, přestože může,
Ať už oživí sněženky a růže!
Nikde není ani zelený mech..
Prosím, jaro, přijď zas do čech!
Autor Cataliina, 01.03.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaro už ti klepe na vrata
doufám že tu bude natotata :-)

07.03.2011 18:54:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí