Lesní říčka

Lesní říčka

Anotace: ...

Má zvědavost je vážně značná-
-jaký je pocit být říčka průzračná?
Omývat hlaďoučké kamení,
poslouchat okolní šumění,
ptačí zpěv v stromových korunách
a do toho vnímat lesní pach.
Být lesní říčka musí být krásné,
obzvlášť, když za noci jasné
hvězdy objeví se na obloze..
V tu chvíli musí být říčce blaze.
Když jsi lesní říčka, jsi tak pro úhoře,
ale později, když se z tebe stane moře,
za dne a pak za noci
plavou v tobě žraloci
a nejen ti, jsi plná různých živočichů..
Snad po mém uznání nepropadneš v pýchu.
Mě, až přijdu domů, úklid čeká,
proto bych byla radši ta řeka..
Autor Cataliina, 07.03.2011
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, Helena Lovecká, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá slovíčka zurčí krásně,když vlnka za vlkou skáčkou.
No a s úklidem...buď vichřicí co uklidí vše v mžiku :-)

07.03.2011 18:51:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí