Obnovující se propojení ...

Obnovující se propojení ...

Anotace: ...se Zemí

Sbírka: O ZEMI

Země
matka
srdeční spojení

Země
je skutečně ZE MĚ
a na tom se nic nemění
i když jsme na to většinou už zapomněli
ač zdá se to být naopak

měli jsme ...

ale ne,
výčitky nepomůžou
na to je pozdě bycha honiti
to známe my
i ty
i ti
kteří po síti
v noci
(no jasně že i ve dne)
něco hledají

včerejší den?
nebo nejeden
laskavý pohled
na matičku
která
je tu s námi
v našem tričku
lidství zabalená

to my tvoříme její vzhled
-také, v kombinaci, a ve spojení-

čemu dáváme přednost
-v čem najdeme propojení-

co učíme se nazpaměť
-o(d)pojení-

co vidíme když můžeme si vybrat ...
-souznění?-

krásu vodopádu
nádheru nekonečných severských lesů
okouzlující odlesky na hladině rybníka ...

ta představa se nevymyká
našim vnitřním standardům
bardům naší revoluce
naší vnitřní evoluce
do zbraně!!!!
a hrrrr, na ně ....

máme obří tvůrčí ... laskavé? ... dlaně
Autor Helena Lovecká, 19.03.2011
Přečteno 360x
Tipy 30
Poslední tipující: hatlapatla, Danga, la loba, Psavec, Danger, ni.va, V.N.Losinský, Jiná, Kars, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se zemí
se mění
naše zázemí...
Pěkné dílko :-)

20.03.2011 00:28:00 | Danger

moc hezká přesmyčka: ze - mě

19.03.2011 23:57:00 | ni.va

Země si zaslouží laskavé dlaně

19.03.2011 10:58:00 | Kars

"krásu vodopádu
nádheru nekonečných severských lesů"

vzpomínám na Norsko Finsko Švédsko
sním o ruské tajze
myslím na Kanadu

/ST/

19.03.2011 10:46:00 | Juan Francesco de Faro

čistá vůně

19.03.2011 02:09:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí