Společné příjmení

Společné příjmení

Anotace: ...

Ty jsi svatá, jak je svatý Bůh,
kdo je tvým druhem, splatí dluh

Ty jsi spravedlivá, jak spravedlný je Bůh,
se smrtí zahrává si pouze blázen a dobrodruh

Ty jsi čistá, stejně jak čistý je Bůh,
nejsi jen hmota, jsi i Duch

Ty jsi laskavá, jak laskavý je Bůh,
pročisti oči, nastraž sluch

Ty jsi tma i světlo, shodná jako Bůh,
svítíš svým dětem, tlumíš vzruch

Ty jsi má láska, jako BŮH,
opaš svou kutnu, zapřáhni pluh
Autor Inge, 24.03.2011
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné čtitvé. ST!***

25.03.2011 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí