Vesna (jak ze sna)

Vesna (jak ze sna)

Anotace: ...takové malé jarní pučení...

Za jarních rozbřesků,
když pookřává Země,
Světlo se rozlévá do tmavých koutů,
jak na listech kapky rosy.
Má duše se směje a rarášci v mém nitru
vystrkují z pod pláště své nosy.
Mám chuť tančit, básnit, zpívat
a poslouchat větrnou melodii,
na mraky se z trávy dívat
a nechat proplout kolem nostalgii...
Autor Baree, 31.03.2011
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A všichni pučíme do rozpuku:-))jako příroda:-)

31.03.2011 10:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí