Pavučina

Pavučina

Anotace: ...

Křehká a zároveň pevná,
třpytí se na ní kapky rosy
jako démanty noci.
Pro někoho domovem,
pro jiného past zákeřná.

Svým tvarem je dokonalá.
Design se snoubí s precizností,
jedna je velká, druhá zas malá.
Životnost dlouhá sice není,
ale ta krása - ta se cení!

Pavouček leze po kamenech,
létá vzduchem, nitky přede.
To nikdo jiný z nás nesvede.

Uf, ale že to byla dřina,
utkaná je pavučina...
Autor Baree, 10.04.2011
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Azure angel, kejtyyy, EM EM, Frosty28, Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

milá....:)

23.04.2011 17:45:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí