Černý mrak

Černý mrak

Nic nenapovídá tomu,
že venku kvetou lípy.
Vůni lip pohltila tmavá noc.
Černý mrak vypustil
studený déšť, který
smyl medové kapky.

Zítra,až vysvitne slunce,
ptáci opět přivolají vůni,
včelky se pustí do své hostiny.

Léto mé milé, provázej mě každý den
abych načerpala svou dávku poesie.
Autor devcatko z jetele, 04.07.2011
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: Emmelia, strawbery, CULIKATÁ, Maryje..., Paulín, NikitaNikaT., ilona, Květka Š., ECHO PARAZIT, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda vlahý letní déšť... ovšem, Slunka paprsky... ti výtězí na plné čáře.

05.07.2011 19:50:00 | NikitaNikaT.

Básen je dobrá,ale.......ale.........šťastný když prší.......há!

04.07.2011 23:02:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí