Podzimození

Podzimození

Anotace: tohle mi moc nejde :(

Podzimození

V truhlíku za oknem usychá léto
pánové už necourají ranní mlhou
pod tlusté roláky zmizela ňadra
nedorostlých dívek není se na co
koukat

vymizela radost pozdních odpolední
na Parukářce se v dešti prohánějí psi
tráva po milencích už dávno stojí
a oni nemají kde léhat

hospody praskají ve švech a vši mezi
prsty bezdomovců co smrdí v linkách
tramvají na cestě odnikud nikam

okna se rosí a oči mlží dovolená je
vyčerpaná a teplo je jen na fotkách
z Chorvatska ze kterých se šklebí
nesplněné předsevzetí tučných diet

společně mrzneme na zastávkách
před ranní prací a už ani pořádně
nevíme jaké to bylo když nám nešla
pára od huby………….
Autor Markusi, 03.10.2011
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí