Troška nostalgie k Valentýnu

Troška nostalgie k Valentýnu

Anotace: ...ačkoli tenhle svátek z duše nesnáším

V doteku úplňku sleduji její svůdnou siluetu...
a nevadí mi, že vidím ji jen přes roletu.
Ještě teď cítím ji jak krásně voní
a možná i malinko stýská se mi po ní.
Ten roztoužený dotek, co elektrizuje mi tělo
až tak, že zapomněl jsem, co dělat by se mělo.
Těžký byl pro mě okamžik rozloučení,
a stejně už vím, že něco se těžko mění.
Tak nechal jsem ji ve váze a zavřel za ní dveře,
co stane se, až najde ji? - Já sleduji z pichlavého keře...
Autor noise, 22.02.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná

23.02.2006 07:16:00 | Skalnička

To je báseň :-)

22.02.2006 22:26:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí