Ohnivá bohyně,jaro nám pošli na zem

Ohnivá bohyně,jaro nám pošli na zem

Anotace: dneškem to začíná a listopadem končí:-)

Ohnivá bohyně,
stoupá nám nad hlavu.
Ptáčata na stromě,
hledají potravu.

Třpytivý sníh,
který už roztává,
jarní období,
pomalu nastává.

V rybnících začíná praskat led,
už slyším v povzdálí vlaštovčí let.
Za chvíli nastoupí zvířecí pudy,
jakto?no přeci jaro je tady!
Autor airelle, 25.02.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí